ΤΕΝΤΕΣ

Η επιχείρηση Τέντες Ηλιοκάλυψη Φωτόπουλος Αλέξης στην Καλαμάτα κατασκευάζει και τοποθετεί τέντες, ζελατίνες και πέργκολες άριστης ποιότητας κατασκευής, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σκίασης. Διαθέτουμε τέντες παντός τύπου για τις απαιτήσεις κάθε χώρου, με τεντόπανα από κορυφαίες εταιρείες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ιδανικότερη λύση για εσάς.

Συγκεκριμένα, διαθέτουμε:
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ 
Υπάρχουν 3 τύποι με βραχίονες:
  • Οι απλοί
  • Οι ενισχυμένοι
  • Οι βαρέος τύπου
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΑΝΤΗΡΙΔΕΣ 
Σύστημα τέντας με σωλήνες που προσαρμόζονται στις κουπαστές του μπαλκονιού. Οι αντηρίδες είναι κατασκευασμένες από σωλήνες σιδήρου ή αλουμινίου και έχουν μεγάλη αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
ΤΕΝΤΑ ΡΙΝΤΟ ΚΑΘΕΤΗ 
Η κατάλληλη λύση για κάθετη σκίαση εσωτερικών χώρων του σπιτιού ή του καταστήματος σας. Είναι για την κάλυψη παραθύρων, βιτρινών και εισόδων από τον ήλιο ή την βροχή. Ο σκελετός είναι από αλουμίνιο ενώ η επένδυση μπορεί να γίνει από ύφασμα ή PVC. Μπορούν να γίνουν σταθερές ή να ανοιγοκλείνουν χειροκίνητα ή αυτόματα.
ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ 
Σύστημα τέντας με βραχίονες το οποίο κλείνει εσωτερικά προστατεύοντας τους βραχίονες και το ύφασμα από τα καιρικά φαινόμενα, οπότε έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Έχουν την δυνατότητα τηλεχειρισμού ενώ οι βραχίονες εξασφαλίζουν ιδανικό τέντωμα των πανιών.

ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΣ 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ